Een huis bouwen, het nut van een lichtplan.

Bouwt u aan uw eigen huis, een lichtplan is van groot belang. Echter wordt dit wel eens ‘vergeten’ dat vinden we jammer.

De bouw van uw eigen huis is een droom die werkelijkheid wordt. U bepaald zelf de praktische indeling en kiest uw eigen stijl; landelijk, modern, koloniaal of een eigen creatie. Het belangrijkste is dat het project om u draait. Vanaf de oriƫntatiefase tot de uitvoering hebt u het voor het zeggen het is daarom handig om vooraf goed te weten wat er allemaal bij komt kijken.

Indien u heeft gekozen voor een architectenbureau zullen zij u uitstekend begeleiden bij het proces, vaak wordt dan nog wel de verlichting vergeten. Niet zozeer het elektra plan, waarop de lichtpunten en stopcontacten worden geplaatst. Nee, wij hebben het over het lichtplan. Een degelijk lichtplan geeft mooie lichtaccenten zowel binnen als buiten, door deze accenten benadrukt u de schoonheid van uw huis. Daarnaast is het erg prettig als u overal voldoende licht hebt, zo kijken wij naar de functie van de ruimte en zullen aan de hand daarvan besluiten welke lichtsterkte of kleurtemperatuur gewenst is. Door het spelen met licht in verschillende uitstralingshoeken creƫert u een geweldige sfeer in huis. Het is enorm belangrijk om dit goed te doen, wil het architectonisch ontwerp van het huis prachtig uitkomen. Houd ook in het budget rekening met de verlichting zodat u niet onnodig voor verassingen komt te staan.

PLT lichtdesign is al twintig jaar gespecialiseerd in lichtplannen, samen met u kijken we naar de wensen en de mogelijkheden. Wij leveren exclusief hoogwaardige verlichting van toonaangevende merken, merken waar u zelf misschien niet aan hebt gedacht. Daar helpen wij u graag bij, u bent van harte welkom voor een passend advies.

Geplaatst in Geen categorie.