Led verlichting produceert inmiddels sfeervol en warm licht

Door de nieuwste technologieën produceert LED verlichting tegenwoordig sfeervol warm licht!

Led licht staan bekend als koud en ongezellig !!  Is dat waar ??

Het was waar !!  bij de introductie van deze lichtbronnen nu al weer 10 jaar geleden (uit China) was de kwaliteit van de lichtkleur als ook de levensduur ver beneden de standaard die wij in Europa gewend zijn.

Nadat de grote Europese merken zich gingen bezig houden met Led verlichting zijn spectaculaire verbeteringen doorgevoerd en hierdoor is nu vrijwel alles te verlichten met Led. Door de nieuwste technologieën zijn er inmiddels LED-lampen op de markt die wel degelijk sfeervol warm licht produceren!

Energie besparing, Levensduur,
Led is een zeer energie zuinige verlichting en in veel gevallen is een besparing van 65 % mogelijk te opzichte van de conventionele verlichting.
De levensduur van Led verlichting is veertigduizend uur mits voldaan wordt aan de eisen die door de fabrikant worden vermeld.

Kleur van het licht,
Huidige Led verlichting is leverbaar in een warm wit licht dat gelijk is aan de gloeilamp en halogeenlamp in 2700 K dit wordt toegepast in woonhuizen, verder in 3000 K voor kantoor en winkel verlichting en 4000 K, in productie-achtige ruimten en magazijnen.

Dimmen,
Led verlichting is eenvoudig te dimmen mits de driver en lichtbron daarvoor geschikt zijn echter bestaande licht installaties ombouwen naar Led en eventueel ook dimmen is in veel gevallen wel mogelijk maar hiervoor altijd een verlichting specialist raadplegen omdat trafo’s en dimmers moeten matchen met de Led lampen.

Geplaatst in Led.