Lichtplan kapsalon

Lichtplan Kapsalon laten maken is misschien naast de interieur styling van de kapsalon is het belangrijkste onderdeel van een zaak waar uw klanten graag komen. Wat is een lichtplan? In een lichtplan worden armaturen gekozen en worden hun plaatsen doordacht aangegeven in het pand.

Een lichtplan is van belang om altijd het juiste werklicht te creëren rondom de kapstoelen. Een hoge CRI waarde adviseren wij overigens voor de hele kapsalon. CRI waarde wil zeggen de kleurweergave van het licht en is bij led verlichting een aspect dat niet vergeten mag worden. Een hoge CRI wordt geadviseerd in verband met het kleuren van het haar

Lichtplan laten maken?

De basisverlichting moet in goede staat zijn om ervoor te zorgen dat het hele jaar door tijdens alle seizoenen de verlichting optimaal is. Naast dat u uw vak met passie en vakkundigheid uitvoert en daarbij het juiste werklicht vereist, wil uw klant ook graag er goed uit zien voor de spiegel.

Het Qub lichtplan kapsalon aanvragen? Qub heeft jaren lange ervaring met lichtplannen in kapsalons. Qub voert het Lichtadvies uit en levert de verlichting vaak al binnen een week. Zo kunt u weer snel genieten van uw nieuwe verlichting.

Hoewel de technische kant van het verhaal vrij eenvoudig lijkt wordt door sommigen de vergissing gemaakt om dit zelf aan te pakken, bijvoorbeeld om kosten te besparen. Echter komt dit niet altijd goedkoper uit en doet het geen wonderen voor de sfeer in de kapsalon.

Energie investeringsaftrek

Wij maken voor u ook een lichtberekening waaraan te zien is hoe de opbrengst van de verlichting is verdeelt. Als we over de hoeveelheid licht praten hebben wij het over Lumen en Lux. U kunt middels de links lezen wat deze waarden betekenen. Tevens kunt u met energiezuinige led verlichting in aanmerking komen voor de EIA dit is de energie investeringsaftrek voor ondernemers. Hiermee maakt u aanspraak op een fiscaal voordeel dat flink kan schelen op uw belastingen gemaakt met uw bedrijf. Let er op dat wij alleen bemiddelen en de lichtadviezen opstellen aan de hand van de eisen. Uw fiscalist dient de aanvraag te doen. Hoe dit precies werkt en waar u naar toe moet kunt u lezen op de website van het RVO – Energie investeringsaftrek.

Neem contact met ons op

Om terug te komen op de sfeer beleving in de kapsalon, dit doen wij volledig in overleg met u tijdens een vrijblijvend gesprek. Mogelijk wilt u alvast kijken naar afgeronde projecten en daar inspiratie mee opdoen. Zie hiervoor de foto’s op deze webpagina.

Heeft u vragen, weet u niet waar u moet beginnen dan helpen wij u graag bij het maken voor het lichtplan in uw kapsalon.

AMI Kappers

Ami Kappers Amstelveen