Partner worden

Wordt Partner van PLT Lichttechniek

PLT Lichtdesign brengt voor uw klant het juiste licht in uw project, dit kan in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. PLT Lichtdesign heeft al jaren partners op het gebied van toonaangevende merken in designverlichting.

Het lichtvraagstuk en de doelen die u hiermee wilt bereiken maken wij samen met uw wensen een inventarisatie. Bij de analyse van de mogelijke oplossingen houden wij rekening met factoren als: lichtopbrengst, kleur beoordeling, beoogde lichteffect, esthetiek, vormgeving, investeringskosten, en terugverdientijd. Indien er voor Led armaturen wordt gekozen. Na de analyse en de gekozen oplossing met u te hebben besproken gaan we samen over tot een vervolg traject.

Wordt partner van PLT Lichtdesign in Almelo. Bent u of werkt u bij een Architectenbureau, Aannemer, Constructeur, installatietechnicus, Adviesbureau of beoefend u een soortgelijk beroep in de bouw sector. dan zijn we op zoek naar u. PLT Lichtdesign werkt al jaren samen met architecten uit de regio Twente, waarvoor wij het lichtplan tijdens de bouw mogen ontwikkelen.

Samenwerkingen zijn zoal doorverwijzingen en samenwerkingen aan een lichtplan. Een voorbeeld voor een installatietechnicus; Wij stellen het lichtplan op, u installeert de verlichting en samen verdienen wij aan ons werk. U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met onze vestiging in Almelo, telefonisch zijn wij bereikbaar op 074 250 55 20.

Bedrijfsrelaties zijn een win-win situatie, gebruik onze vakkennis op het gebied van verlichting en designverlichting.